Addiontionele informatie

Stappen naar een beter gehoor

eCharger.
Gebruiksvriendelijk en duurzaam.

U kunt nu de beste luisterervaring combineren met de wetenschap dat u iets goeds doet waar de volgende generatie baat bij heeft

Hebt u ooit last gehad van batterijen die onverwachts leeg waren? Vervelend, hè? Waarom zou u dingen niet makkelijker maken en afscheid nemen van het wekelijks vervangen van de batterijen? Dit kan nu met de Siemens eCharger: de duurzame, krachtige oplossing voor de oplaadbare Pure- en Motion-hoortoestellen.

U bespaart uzelf het gedoe met het vervangen van batterijen en daarnaast doet u iets voor het milieu, omdat de hoeveelheid gebruikte batterijen behoorlijk wordt verkleind.

Wij bieden het meest complete assortiment hoortoestellen op de markt, dus u vindt zeker een oplossing die past bij uw gehoorverlies en persoonlijke smaak.

Verbeter uw gehoor zonder moeilijk gedoe met al deze kleine batterijen. Plaats uw Pure™- of Motion™-hoortoestellen ‘s nachts eenvoudigweg in de eCharger en binnen zes uur zijn ze opgeladen en weer klaar voor een drukke dag. Daarnaast beschermt de elektronische droogfunctie van de eCharger uw hoortoestellen tegen vochtschade waardoor de toestellen ook op lange termijn betrouwbaar blijven.

Milieuvriendelijk

Door het gebruik van uw oplaadbare hoortoestellen vermindert het batterijafval, omdat u per jaar slechts 1 paar batterijen gebruikt in plaats van bijna 52 batterijen of meer.

Betrouwbaarheid

Onze eCharger droogt en verfrist uw hoortoestellen ‘s nachts voor een optimale werking overdag. Hierdoor worden de hoortoestellen beschermd tegen vochtschade waardoor ze ook op lange termijn betrouwbaar blijven.

Gemak

Na een oplaadduur van zes uur geven de indicatielampjes van de eCharger aan dat uw hoortoestellen klaar zijn voor het dagelijks gebruik. U hebt dan geen last van vervelende en gênante problemen doordat de batterijen leeg zijn.

How to use the eCharger

 • Uw hoortoestellen drogen met eCharger

  Uw hoortoestellen drogen met eCharger

  U kunt uw hoortoestellen actief drogen tijdens het opladen.

  Geldt voor alle oplaadbare hoortoestellen.

 • Gebruik van de eCharger

  Gebruik van de eCharger

  Uw hoortoestellen opladen en drogen met de Siemens e-Charger.

  Geldt voor alle oplaadbare hoortoestellen.